Прочитај ми чланак

СВЕ ИХ ЈЕ НАСАМАРИО Паклени план: Нејмар је на путу да постане најомраженија особа

0

Нејмар - фудбалер који је ове године био у центру пажње. Од сјајних игара на терену, до рекордног трансфера од 222 милиона евра, па све до детаља који су шокирали фудбалску јавност.

Од када је постао играч ПСЖ-а, Бразилац је на удару. Стално је незадовољан, свађао се са Каванијем, сада је у сукобу са тренером Емеријем и полако већ сви губе стрпљење. Они загриженији навијачи, не могу да опросте начин на који је Нејмар отишао са “Ноу Кампа”. Активирана је откупна клаузула, а Шпанцима су биле везане руке. То није најгоре, сјајни нападач је претио и тужбом, чак је успео да наплати и “бонус за лојалност” од Каталонаца.

Сада је ПСЖ у проблемима… Имају у Паризу много новца, али не знају баш много о фудбалу. Направили су велику грешку. Нејмар и у овом уговору има клаузулу да може да промени средину за 222 милиона евра. Већ у јуну могао би да напусти Француску. Њега наводно жели Реал! Ако оде у Мадрид дефинитивно ће постати најомраженији лик у свету фудбала.

Од Барселоне, преко Париза до “Бернабеуа” – ако је план заиста такав морате признати да је генијалан. ПСЖ је послужио само као колатерална штета.