• Почетна
  • СПОРТ
  • Суспендовани стадиони Звезде и Партизана због нереда навијача
Прочитај ми чланак

Суспендовани стадиони Звезде и Партизана због нереда навијача

0

FK-Crvena-Zvezda-FK-Partizan-Navijaci-Partizana-151

Заједница суперлигаша донела одлуку да, због дешавања на вечитом дербију, до даљег забрани играње на два највећа српска стадиона до одлуке дисциплинске комисије ФСС

Због инцидената током 145. “вечитог дербија” Заједница суперлигаша донела одлуку да суспендује стадионе Црвене звезде и Партизана због инцидената током 145. “вечитог дербија”…

Саопштење Заједнице преносимо у целости а коначну реч о потврди суспензије даће дисциплинска комисија

“Поводом нереда који су се догодили на првенственој утакмици ФК “Црвена Звезда” – ФК “Партизан” која је одиграна 02.11.2013. године, Заједница клубова Супер лиге, која води такмичење је преко свог директора лиге донела Одлуку да се суспендују стадиони ФК “Партизан” и ФК “Црвена Звезда”, све до коначне Одлуке Дисциплинске комисије ФС Србије.

Овом приликом апелујемо на надлежне државне органе да узму учешће и помогну у доношењу трајног решења ових проблема, који су у дужем периоду присутни на нашим стадионима.

Сматрамо да је на нашим фудбалским утакмицама присутна огромна већина правих и искрених навијача клубова и да су они таоци мање групе навијача који су виновници нереда и који могу да доведу до озбиљних последица.

Стога смо сви у обавези да предузмемо адекватне мере из своје надлежности како би заштитили праве навијаче и друге учеснике фудбалске игре на спортским приредбама” наводи се у саопштењу заједнице суперлигаша.

 

(Телеграф.рс)