Прочитај ми чланак

СУПРУГА МИРКА АЛИЛОВИЋА: Неће више играти за проклету репрезентацију

0

Рукометном репрезентативцу Хрватске Мирку Алиловићу огорчени навијачи каменовали су кућу након елиминације на Европском првенству

Рукометном репрезентативцу Хрватске Мирку Алиловићу огорчени навијачи каменовали су кућу након елиминације на Европском првенству.

EPA/Diego Azubel

“Ватрени” су после пораза од Француске остали испод другопласиране Шведске, која је имала најбољи међусобни скор у кругу који је чинила и селекција Норвешке, и неће имати прилику да се боре за једину медаљу која им недостаје.

Ипак, поред критика и оптужби на рачун селектора Лина Червара, група хулигана отишла је предалеко и демолирала кућу репрезентативног голмана Мирка Алиловића на Рабу.

Миркова супруга Ива објавила је на друштвеним мрежама да су нападачи каменицама разбили прозоре, витражна стакла и кров куће, истакавши да је направљена велика штета и да је доста тога уништено.

Синоћ након утакмице неко ми поразбио прозоре, витраж стакло, кров, камењем по кући на Рабу. Има доста тога сломљеног и разбијеног, направио нам је велику штету. Имам доста вас са Раба, да ли је ико ишта чуо, да ли ико ишта зна- написала је Ива Алиловић.

Она је поручила да њен супруг Мирко више неће играти за „ту проклету репрезентацију“.

– Ја проклињем сваки његов одлазак у ту проклету репрезентацију. Ово му је последњи пут- поручила је Ива Алиловић.