Прочитај ми чланак

Шта је то Михајловић рекао Делијама

0
фото: crvenazvezdafk.com

фото: crvenazvezdafk.com

(Вечерње новости)

Млади нападач Црвене звезде Стефан Михајловић није израстао у трагичара реванш меча другог кола квалификација за ЛЕ на Исланду захваљујући Бобану Бајковићу, па након смиривања страсти није заборавио да упути извињења на неколико адреса.

Момак који је током припрема за предстојећу сезону показао да има потенцијал да у будућности предводи напад Црвене звезде сагорео је у превеликој жељи када се нашао на терену у једној такмичарској утакмици.

Уместо да у завршници сусрета са ИБ Вестманејом донесе оверу пласмана црвено-белима у треће коло квалификација за ЛЕ, Михајловић је несмотреним стартовима зарадио искључење и тако оставио играче на цедилу.

„Нисам размишљао код првог старта. Имао сам превелику жељу, једва сам чекао да истрчим на терен. Оштро сам ушао у старт, потпуно беспотребно, када ситуација уопште то није налагала. Ипак, код другог старта сам ишао само на лопту, није било контакта телом. Помоћник је видео да је играч ‘фолирао’, али румунски судија ми је показао црвени“ рекапитулира слике са Вестманеје Михајловић.

Уз објашњење да му није била намера да остави саиграче на цедилу Михајловић је искористио прилику да се извини свима у клубу али и навијачима Звезде.

„Извинио бих се саиграчима и навијачима! Оставио сам их на цедилу, нисам смео то да дозволим. Утакмица је, генерално, била веома лоша, напоран пут и лошији терен је доста утицао на нашу игру. Поврх свега, судија је стао на страну аутсајдера, досудио је непостојећи пенал, који је Бајко, срећом, одбранио“ закључује нападач црвено-белих.

Михајловић ће због црвеног картона који је добио на Исланду пропустити предстојећи дуел са Черноморецом у Одеси а остаје да се види како ће се црвено-бели снаћи на обалама Црног мора наредног четвртка када се игра први меч трећег кола квалификација за ЛЕ против представника Украјине.