Прочитај ми чланак

СПОРТСКЕ ВЕСТИ: Фергусон оперисан, а Звезди Албанци забранили да игра у Грачаници

0

Легендарни тренер сер Алекс Фергусон успешно је оперисан и његово здравствено стање је стабилно, потврдио је Манчестер јунајтед.

Нешто раније „Скај спорт“ је објавио да се Фергусон налази се у тешком здравственом стању и да ц́е током вечери бити подвргнут хируршком захвату.

Клуб са „Олд Трафорда“ је у саопштењу навео да је Фергију позлило и да је добио неку врсту можданог удара, после чега је дошло до крварења у мозгу.

Звезди забрањена утакмица у Грачаници

Фудбалерима Црвене звезде забрањено је да играју хуманитарну утакмицу у Грачаници.

Средства од улазница била су намењена породилишту у том месту. Фудбалски савез Косова није дао сагласност због, како кажу, злоупотребе утакмица за политичке и расистичке пароле, преноси РТС.

Председник Општине Грачаница Срђан Поповић истиче да најновије потезе Фудбалског савеза Косова и Фадиља Вокрија нико није очекивао, с обзиром да је и сам Вокри био спортиста и фудбалер.

„Једна хуманитарна утакмица, једна ревијална утакмица, да помогне овде породилишту је нажалост одбијена“, каже Поповић.

Управо Фадиљ Вокри, председник ФСК тражио је од Уефе да обавести Фудбалски савез Србије да Звезди неће бити дозвољено да игра меч у Грачаници. А Уефа је то писмо проследила ФСС-у, и затражила мишљење и предлог како да се реши то, како наводе, важно питање.