Прочитај ми чланак

СП ФУДБАЛ: Чилеанци рушили све пред собом,српски новинар се једва спасио! (ФОТО И ВИДЕО)

0

svetsko-prvenstvo-cile-fudbal-tuca-1403123336-518663

Одједном и извештачи Курира нашли су се у средишту велике туче, јер се консолидовано обезбеђење предвођено јаким полицијским снагама обрачунавало са разулареном масом Јужноамериканаца баш у медија центру.

Хорор сцене на Маракани

Пола сата пред меч између Шпаније и Чилеа на Маракани је завладао тотални хаос. Стотине чилеанских навијача пробило је заштитну ограду и поред малобројних редара улетело је без улазница у унутрашњост стадиона. Одједном и извештачи Курира Милан Рашевић и фоторепортер Дадо Ђилас нашли су се у средишту велике туче, јер се консолидовано обезбеђење предвођено јаким полицијским снагама обрачунавало са разулареном масом Јужноамериканаца баш у медија центру.

svetsko-prvenstvo-cile-fudbal-tuca-1403123017-518659
Прштало је на све стране око нас! Ниједна од зараћених страна се није штедела, а када се догоди битка попут кафанских на Ибарској магистрали, онда највише страдају недужни. У овом случају то су били новинари из целог света, чија је опрема страдала у чилеанском стампеду. Извештачи Курира могли су на крају констатовати да су у тешком лому остали чудом неповређени што се не може рећи за стање наше опреме о чијој ће штети процену дати полицијски увиђај.

(Текст и видео: Курир; фото: Дадо Ђилас)