Прочитај ми чланак

Рашовић: Добили смо шамар, време је да узвратимо!

0

vuk(вести-онлине)

Тренер Партизана Вук Рашовић рекао је да ће његов фудбалери сутра против Ширака одиграти потпуно другачији меч него што је био први, и обећао је навијачима победу.

„Добили смо један шамар прошле недеље, и мислим да смо извукли поуку. Очекујем потпуно другачију утакмицу. У своје и у име играча обећавам да се онакав меч неће поновити“, рекао је Рашовић новинарима на стадиону Партизана.

Шампион Србије је прошле недеље одиграо 1:1 против Ширака у Гјурмију, а бод је изборио на крају меча. Рашовић је казао да очекује да ће његов тим сутра бити „агресивнији, пробојнији и да игра за гол више“.

„Желим да играмо, да нападамо, да покажемо да смо другачија екипа у односу на Јерменију. Желим да нас навијачи воде до победе која нам је неопходна“, казао је Рашовић.

 
Тренер црно-белих је рекао да ће у тиму сутра бити промена, али да неће бити много, као и да све зависи од тога да ли ће бити спреман Марко Шћеповић, који је јуче напустио тренинг због повреде. Новинаре је занимало и да ли ће Рашовић користити два нападача.

„Мозда ће на терен изаћи и три, видећемо. Желим да игрмао офанзивно и бићемо офанзивни. Не могу да дочекам сутрашњу утакмицу“, рекао је Рашовић.

 
У тим се вратио Иван Иванов, који није потписао за швајцарски Базел, а тренер је казао да је он спреман да игра.

„Иван се вратио. Разговарао сам јуче са њим и рекао ми је да је спреман да игра. Нисмо у ситуацији да размишљамо о ономе што се десило прошле недеље. Иванов значи осталим млађим играчима, јер они осећају сигурност. Потребан нам је и убеђен сам да ће давати 100 одсто док је у Партизану“, рекао је Рашовић.

 
Он је казао да ће појачања Милан Обрадовић и Ерик Ђемба Ђемба донети тиму искуство и чврстину у одбрани и на средини терена.