Прочитај ми чланак

Скупштински посланик вређао Гробаре!

0

grobariup(Спорт26)
Покрајински посланик Дарко Бађок на свом Фејсбук профилу је неколико дана после утакмице између Партизана и Црвене звезде (1:0) извређао навијаче црно-белих. Члан СНС из Зрењанина написао је да су навијачи Партизана, популарно Гробари – јајаре.

– Договорио сам се с Гробарима да их пустимо још овај пут. Нека им, шта ће јајаре, знају и они да је њиховој срећи дошао крај и да сада креће нова Звездина ера. Бићемо опет прваци Европе и света – написао је на свом Фејсбук профилу Дарко Бађок.

Посланик у Скупштини Србије и заменик шефа посланичког клуба СНС Зоран Бабић рекао је да разуме узавреле навијачке страсти, али да никако не може да разуме језик мржње и његово преношење на улице, медије и друштвене мреже.

– Навијање и све што уз то иде је за стадион. И ружне речи су део навијачког фолклора, али тога у јавности не би требало да буде – каже Бабић. Он додаје да би као модел понашања навео пример првог потпредседника Владе Александра Вучића, који је, иако велики звездаш, честитао играчима Партизана на заслуженој победи.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић кратко је рекао да не зна ништа о поменутом инциденту и да није чуо за изјаве свог страначког колеге.

– Не могу да дам никакав коментар јер о томе не знам ништа – одговорио је Вучевић.