Прочитај ми чланак

Пикси после Јовићевог гола упро прстом ка навијачу који га је прозивао…ВИДЕО

0

Селектор фудбалера Србије Драган Стојковић Пикси прошао је до сада буран емотивни пут на Европском првенству у Немачкој.

Играјте код нас Фудбалски Фантази и забављајте се уз Еуро 2024 и најбољи фудбал на континенту.

Имао је и разлога да буде задовољан, и оних због којих је стрепео, а његов тим је често играо стенугтих ногу у мечевима са Енглеском и Словенијом.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

Добро издање против Енглеза није награђено победом, пошто су „три лава“ славила са 1:0, док је против Словеније утакмица завршена 1:1.

Тај резултат је у петом минуту судијске надокнаде донео Лука Јовић који је погодио мету главом на центаршут Ивана Илића.

Фудбалски савез Србије објавио је снимак на ком се види реакција Пиксија код тог гола којим је Србија остала у игри за пролаз у наредну фазу такмичења са другог места у групи.

Истовремено се на снимку види и како је селектор Србије почео да прича с једним навијачем који му је пре тога приговарао и питао га „зашто пушта Словенце“.

Србија ће одлучујућу реч на Евру моћи да пружи у уторак од 21 сат када се на Алијанц арени састаје са Данском у последњем мечу групе Ц. Нека тада Пикси буде још срећнији него на снимку који је објавио Савез.