Прочитај ми чланак

Партизан без шефа на Чаиру

0

Марко Николић суспендован за гостовање код Радничког

Ванредна седница Дисциплинске комисије ФСС која се обично састаје четвртком. Али како се претпоследње, 36. коло игра већ у среду дисциплинци су поранили. И према информацијама Вечерњих новости одлучили да Марко Николић неће моћи да води Партизан на гостовању код Радничког из Ниша због црвеног картона зарађеног у суботњем преокрету против Вождовца.

Подсетимо, главни судија сусрета у Хумској Драган Чоловић искључио је Николића на интервенцију четвртог арбитра Зорана Широког, који ће, парадоксално, делити правду црно-белима на Чаиру.

Занимљиво, Николић је искључен и у августовском окршају са Радом, али тада је нормално водио екипу на гостовању код Борца, па и потом у вечитом дербију. Овај пут се није извукао, пошто је делегат Александар Грдинић у извештају са утакмице, наводе даље Новости, навео да је судију назвао „погрдним изразом“.

Било како, непријатна вест за црно-беле и посебно Николића, који је после меча са Вождовцем изјавио да не очекује да ће бити кажњен већ за окршај са Раднички.
„Не знам ни када ће се састајати та комисија, не верујем да ће бити пре ове следеће утакмице. А искрено, не видим ни један разлог за то искључење. Није то ни тема. Треба честитати играчима, они су дошли на два корака до титуле, они нека буду тема“, рекао је Николић.

Дисиплинска комисија ФСС је, иначе, донела и одлуку поводом туче на утакмици Новог Пазара и Борца. Суспензијом је кажњен само помоћни тренер Пазараца Саудин Хусеиновић