Прочитај ми чланак

НИЈЕ СВЕ ЈЕДНО Једног жели Звезда, другог Партизан – ево шта поручују из Војводине

0

Војводина је јуче ангажовала одличног тренера, могу ли да му обезбеде и квалитетан тим без обзира на интересовања из Звезде и Партизана?

Новосадска Војводина је први део сезоне завршила тек на осмом месту, после неколико промена тренера, али и смене и у руководећем кадру.

У наставку сезоне ће имати много веће амбиције, пласман у Европу је приоритет, а први корак ка том циљу је и ангажовање новог шефа струке, Илије Столице.

Његова промоција биће обављена у понедељак, али сада се поставља питање са каквим ће играчким кадром Столица располагати.

Протеклих дана се појавила вест да је Црвена звезда заинтересована за талентованог дефанзивца Ранка Веселиновића, док је Партизан “бацио око“ на искусног Душана Јованчића.

На ту тему се у изјави “Новостима“ огласио спортски директор Војводине Саша Дракулић који је најавио јачање играчког кадра за наставак сезоне.

Према томе, “Лале“ се неће тек тако одрећи својих најбољих играча, а када је у питању конкретно Веселиновић, на “Карађорђу“ су искључиви – не желе ни да разговарају о његовом евентуалном одласку.

“Он је наша будућност. Јесенас је потписао први професионални уговор, који је у потпуности у власништву клуба што говори о намери да се у њега максимално улаже“, поручио је Дракулић.

Са Јованчићем је ситуација битно другачија, истиче му уговор у јануару, али Војводина жели и њега да задржи у својим редовима.

“Наша жеља је да продужимо уговор. Разговарали смо, зна да правимо појачану екипу, а ипак одлука је на њему“, закључио је Дракулић.