Прочитај ми чланак

ЉУДИНA – Банетов потез одушевио Европу!

0

Капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић још једном је одушевио својим потезом, а причу о прелепом гесту фудбалера Челсија преносе момци са портала "СОРА90".

branislav-bane-ivanovic-sa-decom

Фудбалска репрезентација Србије гостовала је у суботу селекцији Велса у оквиру 4. кола квалификација за Светско првенство које ће 2018. године бити одржано у Русији и успела да се из Крадифа врати са освојеним бодом.

Међу љубитељима фудбала који су се у суботу вече нашли на трибинама стадиона у Кардифу био је и младић са специјализованог портала „Цопа90“ који је том приликом забележио нешто што је овога пута промакло медијима у нашој земљи.

Поменути портал преноси причу везану за капитена Србије и фудбалера Челсија Бранислава Ивановића који је у Крадифу урадио нешто изузетно лепо.

Бранислав Ивановић је уочи меча са Велсом купио 50 карата и поклонио их школрацима који су те вечери желели да присуствују утакмици.

Осим тога капитен „Орлова“ је после утакмице нашао времена да се упозна са клинчадијом која је била одушевљена самом чињеницом да има прилике да се бар на кратко сусретне са Браниславом Ивановићем.

Недавно смо писали како је Банетов клупски и репрезентативни колега направио сјајан гест у својој родној земљи о чему сте више могли да читате ОВДЕ!

После свега, можемо само да честитамо нашим репрезентативцима који су и поред велике славе и новца успели да остану људи!