Прочитај ми чланак

Катаија бивши саиграч оптужио за расизам?!

0

"Када сам видео шта је учинила Катаијева жена, то је само потврдило оно што сам искусио. Катаи није желео да ми додаје лопту. Шутирао је из немогућих ситуација само да мени не би додао", рекао је фудбалер Лос Анђелес Галаксија Си Џеј Сапонг, дојучерашњи саиграч српског интернационалца Александра Катаија, који је добио отказ у клубу из "града анђела" због расистичких испада супруге.

Огромну пажњу у претходних неколико дана изазвале су расистичке објаве супруге српског интернационалца и повременог репрезентативца Александа Катаија на друштвеним мрежама, због којих је Катаи добио отказ у клубу из „града анђела“.

Неколико дана после тога, бивши Катаијев саиграч из Галаксија оптужио је Србина да је и он имао расистичке испаде према фудбалеру другачије боје коже.

– Кунем вам се да ме Катаи није погледао у уочи два месеца док смо били тамо. Ту смо из истих разлога, зарађујемо од овог и требало би да сарађујемо, а он неће ни да ме погледа. Шта се дешава – рекао је Сапонг за америчке медије, а преноси Спортспорт.ба.

Он је додао да тек када је видео шта је учинила Катаијева жена, било му је јасно због чега га је српски фудбалер наводно дискриминисао.

– То је само потврдило оно што сам искусио. Није желео да ми додаје лопту. Шутирао је из немогућих ситуација само да мени не би додао – казао је Сапонг.