Прочитај ми чланак

КАНАДСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА – српски Бели Орлови шампиони!

0

Српски Бели Орлови су нови шампиони Канадске Фудбалске Лиге! У финалу су победили Хамилтон Цитy 2:1 после продужетака. У регуларном току утакмице резултат је био 1:1 (0:1). Орлови су тако поновили успех из 2008 када су први пут освојили пехар.

fud

Велики успех и прави подвиг тима наше заједнице након што су на крају регуларног дела шампионата били четврти и нису били међу тимова којима су даване шансе за коначан тријумф. Наш тим је играо изузетно у завршници и са две победе од 1:0 у четвртфиналу и полуфиналу, и импресивном игром у другом полувремену и продужецима као и у финалу, потпуно заслужено освојио трофеј и звање шампиона за ову годину.

Фантастично и неочекивано!

У финалној утакмици је наш тим имао и већу подршку са трибина. Дошли су и стари, добри „Ултра Сербс“, њихове вође и групе навијача Орлова која је некад имала око 300-400 навијача. Вијориле су се велике српске тробојке.

Велико славље је почело на средини терена, са последњим судијиним звиждуком. Утрчали су сви, и навијачи и управа и бивши играчи, унешене су наше српске тробојке, неописиво и незаборавно славље. А пехар је примио капитен Милош Шћепановић, једини играч који је тај пехар подигао и 2008, Браво Милоше!

bb

Михајло Здравковић, Драган Бакоч и Предраг Милковић

Ово је велики успех Српских Белих Орлова након неколико кризних и тешких година. Још једном су Орлови потврдили репутацију и реноме који имају у канадском фудбалу. Исплатио се силни рад и улагања неколико ентузијазиста, предвођених председником Драганом Бакочем

bbb

Још једном су Орлови осветлали образ наше заједнице у Канади. Уједно и позив свим нашим људима да још више ојачамо и помогнемо наш тим, најбољи фудбалски тим наше дијаспоре.