Прочитај ми чланак

„Гробари“ испред стадиона, жестоко ударили на Вучића (ВИДЕО)

0

Навијачи Партизана су се, баш као што су најавили, окупили у центру Београда, где су подигли глас против актуелне управе клуба из Хумске. Том приликом су скандирали "Управа, напоље", али су и имали поруку за председника Србије. Тако су се чули повици "Вучићу, педеру", након чега су кренули у протестну шетњу до стадиона у Хумској, где су стигли нешто после 20 часова.

Протест је дошао дан након што је председник клуба Милорад Вучелић поднео оставку, међутим „гробари“ сматрају да то није довољно, па траже и одлазак генералног директора Милоша Вазуре, као и комплетне управе.


Најватренији навијачи Партизана окупили су се у 18 сати на Теразијама, те су певали „Лопови, лопови, седе нам у управи“.


Скандирали су навијачи Партизана, који су том приликом били смештени на две стране улице и „Управа, напоље“, док су се зачули и повици „Вучићу, педеру“, што је често скандирање и на мечевима црно-белих.

После окупљања у центру града „гробари“ су кренули у протестну шетњу до стадиона у Хумској. Том приликом су и блокирали саобраћај, што су најавили и у самом позиву на протест.

Испред стадиона у Хумској навијачи Партизана стигли су нешто после 20 часова, а испред стадиона дочекао их је кордон полиције.

Напоменимо и то, протест је почео тачно три сата пре реванша црно-белих и Нордсјеланда. Први меч су Данци решили у своју корист са 5:0.