Прочитај ми чланак

“ДЕЛИЈЕ” ПОРУЧИЛЕ “БББ”: Не носимо ножеве, тукли су вас Срби из Крајине!

0

sp-delije_620

Навијачи Црвене звезде пребили навијаче загребачког Динама у четвртак у главном граду Грчке нa aеродрому: Чекали су нас, а добили оно што су заслужили.

Никог нисмо убили, али смо их пребили. Хрвати су желели тучу, чекали су нас на аеродрому у Атини, а после жестоког обрачуна, који је трајао неколико минута, добили су оно што су тражили. Поручили смо им да су их тукли Срби из Крајине!

 

РАЗБИЈЕНЕ ГЛАВЕ

Хрвати су добили батине у навијачком обрачуну у грчкој престоници, али било је и повређених навијача Црвене звезде. Углавном су задобили посекотине на главама, неки су морали на ушивање, а најгоре је прошао онај којем су Хрвати бакљом готово спржили образ.

 

Ово је, у најкраћем, оно што се догађало у грчкој престоници из угла навијаче Црвене звезде, који су се вратили у Београд после неколико дана јурњаве са “бед блу бојсима” уочи и после утакмице Олимпијакос – Динамо (2:1). Кулминација свега био је јучерашњи обрачун на атинском аеродрому.

Према информацијама које су у петак кружиле интернетом, Хрвати су испланирали сукоб. “Делијама” је засметала прича из медија да их је било више и да су они напали. Тврде да је било обрнуто.

Према информацијама навијача нашег клуба, нешто бројнији и неупоредиво за битку опремљенији “бед блу бојси” су напали, али су на крају добили батине. Неколико Хрвата лежало је на бетону, после неколико минута у којима је прштало на све стране. Кад је сукоб почео, “делије” су углавном користиле каишеве, за разлику од Хрвата са моткама, бакљама…

– Ми смо имали авион у 14, они у 16 часова, али су стигли раније са намером да нас нападну. На крају су добили оно што су тражили и заслужили после праве мушке туче. Пребили смо их, неколико Хрвата лежало је после битке на асфалту. И није тачно да је нас било више, они су били бројнији – хвалили су се навијачи Црвене звезде на форумима и друштвеним мрежама.

“Делијама” је посебно засметала из Хрватске пласирана вест да је један навијач Динама избоден и да је у тешком стању. Све су пренели и српски медији…

“Чиста лаж, измишљотина. Зна се да међу “делијама” нико не сме ни да носи нож, а камоли да боде – поручили су звездаши после повратка из Грчке.

Извор: Novosti.rs