Прочитај ми чланак

ЦИРКУС – Вучић: Сешћу са Џајићем и Стојковићем, очекујем промене у фудбалу

0

Председник Србије Александар Вучић је гостовао у дневнику на телевизији "Пинк", а једна од тема је био неуспех Србије на Европском првенству у фудбалу.

Србија је доживела дебакл?

“Можда је то претерано, али свакако је доживела неуспех. Не бавим се ја тиме и нећу да уђем у клуб који ће да пљују по Џајићу и Стојковићу, они су легенде српског фудбала. Народ је заслужио више, то мислим. Као што мислим за наш рукомет. Сад то не значи да мрзим Милену Делић или нешто, напротив…Данас сам разговарао са њом. Немамо времена сад, имамо много посла ми и људи у влади. За седам до 10 дана ћемо сви да разговарамо и како да у рукомету почнемо да имамо резултате, како и у фудбалу да почнемо да имамо боље резултате“, рекао је Вучић.

„Мора да се превазиђе губитнички приступ“…

“Посебно ћемо да разговарамо како да превазиђемо губитнички приступ. По којем, сем да примимо пет или 10 голова, будемо срећни. Не, ми ћемо бити срећни само кад побеђујемо“, рекао је Вучић на Пинк-у.

„Пикси и Џајић су моји другови“

„Улажемо велики новац. Ако погледате примања и све друго и на Европском фудбалском првенству и у томе смо у врху. Тражимо резултате. Сешћу са једним и другим Драганом, Џајићем и Стојковићем, сешће и важнији људи, они који одлучују, али ја хоћу и пријатељски да их чујем, то су моји другови. Нећу да причам о оставкама или било чему. Очекујем промене у фудбалу и рукомету. Какве ће се десити или не, то ћемо да видимо. Нико више у Србији неће да се задовољава 17. место у Европи ни у чему. Хоће да буду врху, као кад може Хрватска до јуче, Грузија данас. Успеси су много већи данас него што су били, ишли смо на Светско првенство и Европско првенство после 24 године.”