Прочитај ми чланак

Челзи спреман да да за Лазара Марковића 20 милиона!?

0

Lazar Markovic116940020130502115639(sportske.net)
Талентовани фудбалер Партизана не силази са насловница енглеских медија који тврде да му је цена у односу на зиму више него дуплирана!

Лазар Марковић већ неко време привлачи пажњу енглеске јавности.

Разлог томе је кокетирање са Челсијем које траје већ неко време, а које последњих дана поново заузима запажено место у фудбалским круговима на острву.

Енглески медији су јавили да ће Челси интензивирати своје интересовање за талентованог младог играча Партизана, који је иначе велики навијач лондонског тима, а у новој причи везаној за популарног Маркеца помиње се и сума коју ће Челси морати да издвоји како би обезбедио потпис српског репрезентативца.

Наиме, како се напомиње, Челси је пропиистио прилику да обезбеди потпис Марковића током зиме када је овај 19-годишњи фудбалер боравио у Лондону, цена је у међувремену знатно скочила са осам милиона фунти.

Како тврди ‘Дејли Мејл’, клуб са ‘Стамфорд Бриџа’ ће морати да издвоји чак 20 милиона фунти (!) како би у своје редове довео Марковића.

Уколико богата понуда заиста стигне на адресу клуба из Хумске, челници Партизана ће имати прилику да остваре један од значајних трансфера у својој историји.