Прочитај ми чланак

Стојадиновић: БСК је под патронатом Партизана

0

stojadinovic

(Курир)

Спортски директор Црвене звезде Зоран Стојадиновић поново је говорио о свом „вечитом“ ривалу Партизану.

После изјаве да је Партизан обећао премирање фудбалера Спартака за сваки бод освојен против црвнео-белих, Стојадиновић је исто поновио и пред дуел тима из Љутице Богдана са екипом БСК, а преноси Спортски журнал.

„Нисам ја измислио причу о премирању. Играчи су разговарали о томе између себе, Спартакови су то рекли нашим фудбалерима. Реч је о јавној тајни, али ништа незаконито није урађено. Дешава се свуда у свету, свако има право да премира. Можемо и ми сутра њиховог противника“, рекао је Стојадиновић.

Звезда наредну утакмицу игра у Борчи, а увертиру за причу о односу између БСК-а и Партизана направио је дефанзивац црвено-белих Никола Петковић изјавом да је „БСК Партизанов клуб“.

„Провлачи се по новинама, а и играчи знају да су они под патронатом са Партизаном. То не значи да имам информације да ће Борчани бити премирани, али ако се деси и то навикли смо. Против нас свако игра са 120 одсто могућности, нисам приметио да је неко под ручном. Надам се да ће наши момци одиграти као у суботу и да ћемо победити“, рекао је Зоран Стојадиновић.