Прочитај ми чланак

Бекрић: Идем под Острог да се захвалим Богу!

0

Ostrog

(Телеграф.рс)
Освајач бронзане медаље на Светском првенству у Москви открио је како ће провести заслужени одмор, и да ће после Црне Горе ићи у Америку у посету сестри.

Нова звезда српског спорта Емир Бекрић већ планира свој одмор, и то заслужени, после освајања бронзане медаље на Светском првенству у Москви. Препонаш је најавио да ће се прво упутити ка манастиру Острог како би се захвалио Богу на огромном успеху, а потом у Америку да посети сестру која је завршила студије.

– Идем на одмор у Црну Гору, а онда ћу да одем под Острог да се захвалим Богу на свему. Потом одлазим у Америку, где ми је сестра Сена завршила школовање као студент генерације и већ је добила посао у Њујорку.

Емир је објаснио да се и у Москви придржавао стандардног ритуала пре трке.

– Пре изласка на стазу слушам музику и размишљам о две, три техничке ствари које треба да урадим. Тај рецепт нисам хтео да променим ни за финале.

Бекрић се одушевио када је чуо да му је најбољи светски тенисер честитао на бронзи.

– Новак Ђоковић ми је честитао? Вау! Феноменално! Значи ми популарност. Не због мене лично, него због тога што могу да промовишем српски спорт и доведем нашу краљицу спортова на врх – рекао је Бекрић “Информеру”.