Прочитај ми чланак

За брчкање фамилије Дачић потрошио 7.000 евра! Одакле?

0

Синдикат Слога је пре три дана поставио питање "социјалисти" Ивици Дачићу од којих пара је платио одмор породици у суперлуксузном хотелу у Дубаију и докле ће он и Вучић српске раднике да убеђују како треба да буду срећни што имају посао и 30.000 динара плату, док они троше хиљаде евра дневно.

– Пошто Ивица Дачић није одговорио на питања Удружених синдиката Србије Слога, излазимо са доказима и прецизним подацима о хиљадама евра које је Дачић потрошио да би се у хотелу са пет звездица брчкали његова супруга, двадесеттрогодишњи син са девојком и ћерка.

Сви они су боравили у суперлуксузном хотелу “Fairmont the Palm” на полустрву Палма, Дубаи, где најјефтинија соба кошта за дан више од 450 евра, док 805.000 радника у Србији данас ради за плату мању од тог износа. Две собе, плус храна и минимални додатни трошкови коштају више од 1.000 евра дан. Авио карте за 4 особе су око 2.000 евра. То значи да је пет дана боравка породице председника Скупштине Србије коштало минимум 7.000 евра. Питамо, одакле паре?

Да ствар буде гора са породицом Дачић у Дубаију су била и двојица телохранитеља чије су трошкове платили сви грађани Србије. Логично је питање – зашто супруга и одрасла деца председника Скупштине Србије уопште имају телохранитеље!?

Радници Србије, који раде по десет сати сваки дан, који данима раде трећу смену и које послодавци узимају на лизинг питају шефа социјалиста одакле му паре и где му је образ па у овакво кризно време троши толики новац за брчкање чланова своје породице у Дубаију – закључују из Синдиката Слога.