Прочитај ми чланак

Вучићу, не бојимо те се

0

Aleksandar-Vucic3

И поред огромне медијске машинерије коју Александар Вучић држи под својом контролом глас бунта народа се све више чује. Многи председници Србије, посебно они који су били на власти после 5. октобра 2000. године, су добијали разне надимке али нико до сад није називан педером.

Скандирање „Вучићу, педеру“ које је покренуо Игор Микић разбијањем цензуре на РТС-у током утакмице између Србије и Албаније се као стихија проширио државом и постао крилатица борбе против овог режима.

Народ је огорчен одлукама власти, а јучерашњи почетак потапања велике светиње нашег народа Ваљевске Грачанице која је посвећена Светом Архангелу Михаилу мора означити почетак борбе српског народа за слободу.

Као и за време окупације Турака, који иако су били зли ипак нам нису дирали ову светињу, народ треба да се окупља и уједињује око Христа, а за своје вође да поставља часне људе који служе Господу.Зато заједно подржимо монаха Антонија у протестима за одбрану Ваљевске Грачанице доласком пред владу Србије у суботу у 17ч.

Они који нису у могућности да буду физички тада на протесту, нека се помоле Господу за Грачаницу, Србију, оца Антонија и сву браћу која ће бити тамо јер свака богоугодна помоћ, ради спаса Ваљевске Грачанице, је добро дошла.

Извор: Космопол/Жељко Ћајић