Прочитај ми чланак

Вучић вратио Титов преки суд и медијско једноумље: Ево шта „пакују“ Дејану

0

Овако ради режим квислинга - не постоје полиција, тужилштво, судство, медији - они су само приватни сервиси Александра Вучића.

Огавни „медији“ развлаче свог часног колегу Дејана Петра Златановића и са усхићењем извештавају да је ухапшен због постојања сумње да је извршио кривично дело позивање на насилну промену уставног уређења!?!

Овога је једино било у послератној Титовој Југославији када су стрељали политичке неистомишљенике. На страну што је сваком правнику јасно да Златановићев наступ никако не може да буде окарактерисан као позивање на насилну промену уставног уређења.

Ово није био ни вербални деликт. Али је довољно за Титов, пардон Вучићев преки суд у којем учествују и режимски и такозвани независни медији. Јер, Дејаново подсећање на народну изјаву „ко потпише, њега убише“, није била упућена никоме лично, па чак ни Александру Вучићу. Уосталом, и Вучић је сам рекао да ништа није потписао.

Сви НАТО медији у Србији сада су стали уз „диктатора Вучића“. и многа гамад од политичара. Као што је Борис Тадић, који се залаже за увођење вербалног деликта.

Тадића је један твитераш подсетио да је својевремено Коста Чавошки,на митингу студената,средином 90.-их,изјавио како је решење свих наших проблема – „Један човек, оштро око и хладна рука“. За такву изјаву нико није био приведен.

Дејан Петар Златановић, професор историје који је и поред тога што је од рођења особа са тешким, трајним инвалидитетом, и поред тога што су га ђаци обожавали, још пре више од 10 година добио отказ у школи да би на његово место преко ноћи дошла чланица СПС-а.

Тада је схватио да се у Србији ништа неће променити само од себе све док свако од нас не предузме све што може да од ове земље направи нормално место за живот. Основао је портал и Јутјуб канал Србин инфо и за десетак година постао један од водећих, слободних новинара у Србији и региону.

Дочекао је то да га у сред новинарског задатка, салеће, напада, пребија и хапсе полицијски отпадници, као да је шеф неког нарко клана! Особу са тешким инвалидитетом, новинара сте решили да развлачите по улици. Вучићеви „јунаци“. Проклети били довека.

Где су сада невладине организације и европске институције да осуде бруталност према новинарима?

Редакција „Србин инфо“ овим путем моли све политичке партије, јавне личности и грађане да се успротиве срамотном монтираном процесу, да стану у одбрану Дејана Петра Златановића, јер све ово што се данас њему дешава сутра ће десити свима вама.