Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ (У)ГРАЂЕВИНАЦ: Национални стадион насушна потреба, неће бити нимало јефтин

0

Александар Вучић, председник Републике Србије, рекао је да је национални стадион "насушна потреба" али и да не зна када ће се публика вратити на српске стадионе.

Вучић је, гостујући на Телевизији Прва, причао о бројним темама, а гледаоцима је показао и фотографију будућег националног стадиона.

“Шта ће нам стадион?! То је данас насушна потреба! Промениле су се потребе. Људи иду на стадионе да уживају са породицама, да им буде лепше на стадиону. Биће споља челична конструкција, унутра дрво, дакле природни материјали. Верујем да почиње да се гради следеће године, од државног новца креће да се гради и неће бити нимало јефтино”, обећао је Вучић.

Он је такође открио и где ће бити грађен.

“Биће близу аутопута Милош Велики и близу излазнице аутопута Београд – Сурчин. То ће бити нови развојни пројекат и на том месту ће квадрат одмах скочити за 1.000 евра”, рекао је председник Србије.

Дотакао се и ситуације са коронавирусом и евентуалног повратка публике на стадионе.

На питање кад ће публика да се врати на стадионе, одговорио је:

“Откуд ја то знам? Па то зависи од струке, кад они то буду рекли”, каже Вучић.

На констатацију да је он у свакодневном контакту са члановима Кризног штаба, рекао је:

“Јесам, ситуација нам је довољно добра. Ја то пратим на сат. Добијам податке у шест поподне, у осам увече, у 22, у седам ујутро и у десет ујутро, у подне и у 14 сати. То су пролазна времена по којима добијам податке”, додао је Вучић.