Прочитај ми чланак

Вучић трећи пут у седам дана у Нишу: Сви МОРАЈУ на скуп!

0

У Нишу је опсадно стање, јер се трећи пут за седам дана дочекује председник Србије Александар Вучић. Напредњаци на локалу су упрегли све своје снаге како би што већи број грађана присуствовао његовом обраћању које је заказано за петак од 18 часова у хали "Чаир". Повод за долазак је обележавање Дана националног јединства.

Тако су, како незванично сазнајемо, запослени пре свега у школама и Предшколској установи „Пчелица“, као и у Градској управи добили наређење да се појаве, без обзира на то да ли су или нису чланови СНС. Примера ради, васпитачице ће морати још у 15.30 часова да се окупе испред зграде Бироа, која је недалеко од хале „Чаир“.

– Сада сам узео дете из вртића у Дољевцу. Обавештен сам да сутра мора најкасније да дођемо по децу у 14:45 часова, тј сви да до тада преузмемо децу. Питао сам за разлог зашто је то тако, међутим нису знали да ми кажу – рекао је наш саговорник.

– То што господин председник долази три пута за седам дана доказује панику, јер рејтинг СНС у Нишу и околини пада. Не разумем какав је то Дан националног јединства када се и тог дана људи терају под присилом да присуствују скупу – коментарише ситуацију која је настала у Нишу народна посланица и председница ГрО ССП Ниш Јелена Милошевић.

Први долазак Александра Вучића у ових седам дана догодио се прошлог петка у нишком хотелу „Наис“ са представницима СНС са југа Србије и трајао је више сати. Затим је Вучић 12. септембра положио камен темељац за нову фабрику „Палфингер“ у Нишу и сада долази опет у петак, односно 15. септембра.

Напредњаци са југа Србије негодују, јер нису у стању физички да испрате толике посете, а камоли да натерају чланство да их прати у томе.