Прочитај ми чланак

Вучић посетио противзаконити кол центар СНС који малтретира народ

0

Председник Србије и носилац листе СНС на изборима Александар Вучић објавио је на друштвеној мрежи Инстаграм да је посетио, како каже, веома тајну локацију.

Вучић се фотографисао насмејан како седи испред рачунара док се на столу налазе и слушалице.

Подсетимо, новинарка ЦИНС-а запослила се у кол центру СНС-а и открила шему рада – да се новац ангажованима исплаћује на руке, без плаћања пореза и доприноса, да се располаже бројевима телефона грађанки и грађана, потврдила сумње о томе да се присиљавају бирачи да сликају гласачки листић и односе га као доказ да су гласали за Српску напредну странку…

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic)

Кандидати за посланике коалиције Србија против насиља Јелена Јеринић и Ђорђе Павићевић саопштили су да су поднели кривичне пријаве против лица која су, како наводе, по налогу из Српске напредне странке организовали кол центар.

Истовремено, Александар Вучић је након објављивања прилога ЦИНС рекао да рад кол центара није законом забрањен.

„Не сматрамо да је једно од тих кривичних дела постојање кол центра СНС. Дакле, јасно је да није забрањено имати кол центар. Али јесте забрањено неовлашћено прикупљати личне податке, јесте забрањено повређивати равноправност грађана, јесте забрањено не уплаћивати порезе и доприносе у буџет, јесте забрањено куповати гласове“, навела је Јелена Јеринић из Зелено-левог фронта.