Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ: Ово се ни за Титово време није догодило

0

Букурешт -- Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је за град Ниш највише урађено, да се граде путеви и пруге, да је стигло шест фабрика у тај град.

Он је додао и да је изграђен Клинички центар и поручио да свако може да говори шта хоће, али да то јесу чињенице.

Вучић је након састанка са председницом Владе Румуније Вјориком Данћилом, премијером Бугарске Бојком Борисовом и премијером Грчке Алексисом Ципрасом, у разговору са новинарима рекао да му се чини да ни за „Титово време“, нити за последњих 20 година није се толико позитивних ствари догодило у Нишу.

„И могу они да говоре о мени шта год хоће, и ко год хоће да говори шта хоће. Јесу ли ово чињенице или нису – ја мислим да јесу и виде их сви људи који у Нишу живе“, рекао је Вучић.

На констатацију и питање новинара да га део опоциције „напада“ због нишког аеродрома поручио је нека они раде свој посао.

„Нека они свој посао раде, они су показали да до сада ништа нису успевали да ураде ваљано, тако да се уопште не секирам због тога. Нека они раде свој посао, а ми ћемо свој. Наше је да градимо Србију, а они нека нас нападају“, додао је Вучић.

Председник Србије најавио је посету Нишу због дешавања после одлуке да се нишки аеродром дâ држави на управљање, упркос најављеним протестима На питање да ли ће на његов одлазак утицати најављени протести уз паролу „Иш из Ниш“, Вучић је рекао да „иш“ и није баш пристојно.