Прочитај ми чланак

Вучић: Нисам примио писмо Радуловића

0

Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да није примио никакво писмо оптуженог за шверц кокаина Родољуба Радуловића, званог Миша Банана, и да не зели да коментарише такве спекулације.

„Мислим да би Србија била ужаснута кад бих ја коментарисао тако нешто“, рекао је Вучић новинарима у Београду.

Вечерње новости пренеле су данас да је Радуловић, који је у бекству пошто је оптужен за шверц кокаина, спремио писмо за највише државне функционере у којем негира да је одговоран за трговину дрогом.

Новости наводе да су имале увид у то писмо и да је оно увод у предају Радуловића, али и одбеглог нарко-боса Дарка Шарића.

Вучић је данас поновио да верује да премијер Србије Ивица Дачић није починио кривично дело током сусрета с Радуловићем 2008. године.

„Верујем да Дачић није починио кривично дело, а то што ја верујем не значи ништа. О томе ће одлучити надлежни државни органи“, рекао је Вучић.

Први потпредседник владе изјавио је да ће поступак против власника Делте МИшковића почети када буду саслушани сви сведоци и напоменуо да су неки од њих на Кипру.

Вучић је, на питање новинара везано за написе да је експертски тим отишао на Кипар како би испитивао доказе везане за „случај Мишковић“, рекао има одређене информације кад је реч о поступању тужилаштва и да ће се у поступак ићи када буду саслушани сви сведоци.

„А неки од тих сведока се налазе и на Кипру“, рекао је Вучић.

„Мислим да се уз међународну правну помоћ то сада и завршава“, рекао је Вучић.

На питање шта има ново везано за избор директора полиције Вуцић је одговорио:
„Ништа ново“.

(Блиц)