Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ИСПСОВАО ДИРЕКТОРА: Само ваша с*ања више да не слушам (ВИДЕО)

0

Премијер Србије Александар Вучић био је посебно бесан приликом обиласка поплављених подручја у близини Чачака, па је испсовао директора ЈВП “Србијеводе” Горана Пузовића.

Вучић је данас у Чачку био изузетно бесан на директоре јавних предузећа јер су га, како каже, два дана уверавали да до поплава неће доћи, те да би “сад те директоре најрадије…”, а сад тврде да нису могли да предвиде да ће Чемерница да иде метар и тридесет више и поплавити око 500 домаћинстава у Коњевићима и Прељинској Балузи.

Новинари су пратили Вучића током обиласка. У једном тренутку Вучић се окренуо према Горану Пузовићу, директору ЈВП “Србијаводе”, и поручио му да “неће више да слуша њихова с*ања”.

Пре него што је испсовао Пузовића, Вучић је упутио поглед ка камери која га ја пратила. Вероватно је мислио да неће бити снимљен, али је микрофон на камери успео да забележи љутиту псовку.

Градоначелник Чачка Војислав Илић изјавио је да локална самоуправа није могла да уради ништа како би се спречила поплава, наглашавајући да је водоток Чемернице у надлежности ’’Србијавода’’.

Река Чемерница излила се из корита јутрос око пет сати и поплавила око 500 домаћинстава у Коњевићима и Прељинској Балузи.

– Након великих поплава 2014. године санирана су сва оштећења на кориту Чемернице, подигнути су бедеми и прогноза је била да се више не може поновити слична поплава. За све нас је ово велико изненађење. Прогнозирано је да ће пасти око 30 до 40 литара кише по кубном метру, а пало је дупло више. Ово је у надлежности ’’Србијавода’’, по њиховим пројектима рађена је санација насипа, али видите шта се догодило, изјавио је Војислав Илић.

Извор: Телепромптер