Прочитај ми чланак

Влада нема право да финансијски обмањује грађане Србије!

0

Влада Србије нема право зарад краткорочних политичких интереса који им иду у прилог пред предстојеће изборе да наставља да се задужује у име својих грађана а истовремено да позамљени новац поклања.

Нарочито на то нема право пошто није вратила противзаконито узет новац од пензионера.

Да ли сте икада у стварном животу чули да неки човек све више и више узима кредите а да новац истовремено поклања?!?

Зашто би логика за газдовање државом била другачија?

Спољни дуг државе по рачуну “Покрета Да се струка пита” данас је 35 милијарди еура и никад није био већи у историји Србије!

Председник покрета Д2СП Владимир Ковачевић изјавио је да није добар ни притисак који влада Србије прави на приватни сектор тиме сто диже нереално плату јавном сектору. Због тога и приватне компаније морају дизати плате својим запосленима да их не би изгубили а посао им није ни
мало порастао.

Повечање прихода приватних компанија и повечање буџетских прихода државе Србије је проузрокована инфлаторним током и повећањем цена свих добара а не реалним растом привредних и инвестичионих кретања.

Хитно се морамо одрећи популизма јер он није никоме на дуг рок донео ништа добро. Све расположиве ресурсе усмерити само на реалан посао не би ли радом сустигли нереалн раст плата.

Предстоји нам тежак економски период. Покрет Д2СП нуди низ конкретних мера за успешно превазилажење надолазећих проблема. Једна од најважнијих је подршка домаћем предузетнику и домаћим а не страним компанијама!