Прочитај ми чланак

ВЕЋА КАЗНА ОД ЗАТВОРА Вучић: Јутка може да буде председник Бруса, али без СНС

0

Локални "шериф" коме се суди за сексулано узнемиравање је надлежан за издавање дозвола за градњу на Копаонику, а и до сада је био на власти у сваком режиму, иако није увек био члан владајуће странке.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас Милован Јеличић Јутка може да буде председник општине Брус, али без Српске напредне странке (СНС).

„Док постоји приватна кривица и основи сумње за Милутина Јеличића Јутку, СНС каже да се процес води али он неће бити председник општине“, казао је Вучић после састанка представницима Срба из региона који су присуствовали отварању аеродрома „Морава“ код Краљева.

Вучић је казао да надлежни органи одмах реагују када постоје основи сумње против чланова СНС и да, када се тако нешто појави, ти људи немају подршку СНС, а да је то главна разлика између „нас и њих“.

„У време СНС, када надлежни органи кажу да је члан СНС починио кривично дело, он одмах буде ухапшен. Када кажу да је члан СНС из Пожеге починио кривично дело он буде ухапшен и процесуиран“, рекао је Вучић.

Он је рекао да се и данас воде поступци против чланова опозиције, а да се они не повлаче из својих странака и додао је само од њихових рачуна могуће финансирати изградњу аеродрома.

„Неки људи су поднели тужбу против Ђиласа за 500 милиона, је л’ се водио тај процес? Тужиоци се праве наивни“, рекао је он.