Прочитај ми чланак

У КРАГУЈЕВЦУ сутра нови протест опозиције

0

У Крагујевцу ће у суботу, 22. јуна, бити одржан 25. протест и шетња против актуелне власти који се организује под називом „Србија на ногама“, и уз учешће опозиционих лидера.

Према најави организатора „Један од пет милиона Крагујевац“, протест ће окупити на једном месту све који су истинска опозиција актуелној власти.

Фото: Твитер / Марко Бастаћ

Позвани су сви слободоумни људи да се окупе у што већем броју и да пошаљу још једну јасну поруку да неће престати да протестују док је на власти актуелна владајућа коалиција.

Поред грађана на протесту у Крагујевцу учествоваће и лидери опозиционих партија.

На протесту у Крагујевцу учествоваће председник Странке слободе и правде Драган Ђилас, председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић и председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић.

Најављено је и учешће потпредседника Социјалдемократске странке Марка Ђуришића, председника Правног савета Народне странке Владимира Гајића а говориће и председник странке Заједно за Србију и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић као и председник Демократске странке Зоран Лутовац.

Организациони одбор „Један од пет милиона Крагујевац“ је најавио да ће 25. протест почети у 17.30 окупљањем на платоу Робне куће, одакле ће се кренути шетња улицама Саве Ковачевића, Града Сирена, Николе Пашића и Главе до Ђачког трга испред Прве крагујевачке гимназије.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!