Прочитај ми чланак

СРС: Евроазијска унија спас за Србију

0

zrenjanin skup srs snp nasi obraz

Заменик председника Српске радикалне странке и кандидат за народног посланика Немања Шаровић на митингу у Зрењанину поручио је:

Након 14 година проевропског правца – правца економског, моралног и државотворног суноврата, време је да се окренемо ка онима који са нама желе равноправну сарадњу, а то је Руска Федерација.

За разлику од Руске Федерације, Европска унија нас изнова уцењује, намеће нове услове и на тај начин директно учествује у отимању српских територија.

 

Иван Ивановић, вођа покрета СНП Наши и кандидат за народног посланика,  на митингу у Зрењанину је поручио:

„Пут пропасти којим је Србију повела Демократска странка, а наставила Српска напредна странка је пут који на овим изборима морамо зауставити. То је пут који је грађане Србије довео до просјачког штапа, беде и сиромаштва. Једина алтернатива том путу је сарадња са Руском Федерацијом и учлањење у Евроазијску унију, што је основно програмско начело Српске радикалне странке.“

Младен Обрадовић, вођа покрета Образ и кандидат за народног посланика,  на митингу у Зрењанину је рекао:

„Они који су улудо говорили о стварању патриотског фронта, данас на изборе иду сами, зато што они политику не доживљавају као службу народу и држави, него као пијацу, као могућност за трговину, данас мандатима, сутра националним интересима. Српска радикална странка је једина која је око себе окупила патриотске снаге у Србији.“

( Србин.инфо)