Прочитај ми чланак

СРБИ СА КОСМЕТА позвали Београђане да не гласају за СНС и СПС

0

Бриселским споразумом Александар Вучић је све институције српске државе на Косову и Метохији предао сепаратистима Хашима Тачија. То су полиција, судство, цивилна заштита, телекомуникације, електропривреда итд. У исто време је поставио класичну државну границу између јужне српске покрајине и остатка Србије. Србе је приморао да изађу на локалне и парламентарне сепаратистичке изборе чиме је легитимисана и легализована сецесија Косова и Метохије.

И то није крај. Александар Вучић данас припрема, у договору са Ангелом Меркел, свеобухватни правнообавезујући споразум са Приштином. Тим споразумом актуелна власт и де факто и де јуре признаје самопроглашену републику Косово.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије «Отаџбина» позива све Србе који су пореклом са Косова и Метохије а живе у Београду и којима је стало до свог завичаја да у масовном броју изађу на градске изборе. Имајући у виду комплетно политичко деловање садашње власти да ни у ком случају не гласају за Српску напредну странку и Социјалиситчку партију Србије јер су оне потписнице издајничког Бриселског споразума.

Истовремено, Народни покрет «Отаџбина» позива своје сународнике да не гласају ни за оне политичке странке и покрете који имају проблем са цензусом јер ће се на тај начин, због изборног система, гласови посредно прелити Српској напредној странци.

Губитак Београда био би први корак у силаску са политичке сцене издајничког режима Александра Вучића. У стварности то значи да нема свеобухватног мировног споразума са сепаратистима из Приштине који планира Александар Вучић чиме се спречава даља предаја јужне српске покрајине.

Косовска Митровица
26.02.2018. године