Прочитај ми чланак

СРАМОТА: Уз помоћ ТВ Пинка и Информера Мило планира да уведе ванредно стање у ЦГ

0

Режим Мила Ђукановића уз обилату помоћ домаћих режимских и блиских медија из Србије има план за увођење ванредног стања у Црној Гори и масовно хапшење неистомишљеника из свијета политике и медија.

dragan-j-vucicevic-zeljko-mitrovic-janicari-milo-dukanovic-pink-m-informer-1446492244-775973

За такозвану припрему терена, како сазнаје ИН4С, задужени су „Пинк М“ и „Информер“, а за реализацију опште хајке поред ова два укључиће се и медији у „власништву“ Ђукановићевог „бизнисмена“ Петроса Статиса – портали „ЦДМ“ и „Аналитика“, те листови „Дневне новине“ и „Побједа“.

Реализација овог дијела укупног злокобног плана већ је на дјелу, пошто је читава јавност свједок бјесомучне пропаганде ових медија, под директном Ђукановићевом контролом, против политичких неистомишљеника.

Као што је већ ИН4С објавио, а потврдили поједини опозициони прваци, за њих је првобитно био припремљен сценарио хапшења, али и ликвидације.

Режимски медији већ данима цртају мете опозиционим челницима, али и свима другима из политичког и друштвеног живота који се не клањају Ђукановићу.

Након медијског „блиц-крига“ план је да се преко корумпираних структура у АНБ, полицији и Тужилаштву, користећи атмосферу ванредног стања, директно крене на опозиционе лидере.

Како наводи извор портала ИН4С, Ђукановић  ће такво стање искористити и да за финансирање „тероризма“ оптужи и пословне људе који не учествују у креирању „будућности Црне Горе“ како је он замислио, а потврда тој информацији је већ стигла.

Тако „Информер“ и „Дневне новине“ наводе, а преноси ТВ „Пинк М“, како је у „истрази о хапшењу криминалне групе у Црној Гори, све се чешће помиње име никшићког бизнисмена Миодрага Даке Давидовића“.

Додаје се како је Давидовић „најчешће био у контакту са Миланом Кнежевићем и Андријом Мандићем“.

У Гебелсовском стилу Ђукановићеви медији закључују да је „све извјесније да је проваљена терористичка акција заправо била логистичка подршка ДФ-у“.

Потврда информација портала ИН4С да се припрема хапшење опозиционих првака и осталих противника Ђукановићевог режима индиректно је стигла и од „црне кутије“ Душка Марковића који је у емисији прорежимског новинара Дарка Шуковићаказао како полиција и тужилаштво „могу закуцати и на врата“ опозиционих функционера.

Очигледно је на дјелу сценарио за акцију „Сабља“ на црногорски начин, што значи још отворенију диктатуру режима Мила Ђукановића.

На то указују и посланица Демократског фронта Бранка Бошњак, која истиче да у Црној Гори нема правне државе.

Она је истакла да ДФ не страхују ни од Ђукановића, ни од њихових кербера.

“Црна кутија овог режима, Душко Марковић, покушава, манипулишући са заточеним институцијама да плаши народ, да аматерски исценираним аферама сачува власт изграђену на криминалу и корупцији”, оцијенила је Бошњак.