Прочитај ми чланак

СНС КАМПАЊА НА ЈУГУ „Доводе људе у опасност“

0

Представници Српске напредне странке не престају са предизборном кампањом, како на државном нивоу, тако и на локалу. Према писању локалних медија, активисти СНС-а у Бујановцу и Лесковцу обилазили су околна села и делили пакете помоћи.

Како преноси „Југпресс“, позивајући се на читаоце, активисти бујановачког одбора СНС, уз поделу пакета, врше отворену кампању за предстојеће локалне изборе за ту странку, а председник Општинског одбора Народне странке у Бујановцу Саша Арсић , који је и координатор те странке за Косово и Метохију истакао је да је оваква активност недопустива у време опасности од коронавируса.


– Активисти СНС на овај начин крше наредбе врха државе о понашању у време пандемије и улазе у куће људи у околним селима, чиме их доводе у опасност од могуће заразе – каже Арсић.

Он је додао и да је недопсутиво да се у овом тренутку деле грађани по страначкој припадности.

– Народна странка је обуставила све политичке активности у време пандемије док СНС ради кампању на терену , користећи ову ситуацију. Акос у већ толико јаки, како тврде, зашто не сачекају да продје ванредно стање па да онда, као и сви почну кампању – пита Арсић.

У Турековцу делили пакете пензионерима и СНС информатор

Становници са југа Србије такође јављају да је председник савета Месне заједнице Турековац Љубиша Цветановић са члановима СНС-а у суботу делио информатор СНС заједно са пакетима за пензионере са пензијом мањом од 30.000 динара који су плаћени из буџета града.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић тврди, пак, да ову поделу пакета купљених од пара грађана не спроводе активисти СНС.

Неколико грађана јавило је и да активисти СНС деле пакете пензионерима који живе на Хисару.