Прочитај ми чланак

СМЕХОТРЕСНА ИЗЈАВА Да је Скот то рекао Вучићу, наглавачке би летео из Владе…

0

Сви, чак и врапци на глави, знају колико пута је сваки амерички амбасадор поновио да је Косово независна држава. Не либе се уопште да то причају свуда и увек, нарочито у лице нашим политичарима кад год их виде. Зато је изјава министра одбране Александра Вулина пре свега тужна, али и смешна на црнохуморни начин...

„Жао ми је што амбасадор Скот своју бахатост није покушао да покаже на неком догађају са председником Вучићем, јер би тада наглавачке летео из Владе. Али бар је Србија могла да види ко се бори за Србију, а ко мисли само на своја доња леђа“, рекао је Вулин коментаришући изјаву америчког амбасадора да је Косово независна држава.

Наиме, Скот је данас, на потписивању меморандума о сарадњи за пројекат изградње Моравског коридора, изјавио да „косовска влада није такозвана, већ Влада Косова, које је независна и суверена земља“.

„Амбасадор Скот је, у својој бахатости, заборавио да Србија није колонија и да не може да гази њено достојанство. А да Косово јесте такозвано и да није држава говори и чињеница да није чланица УН. Или је, можда, амбасадор Скот почео да говори и мисли и у име Уједињених нација. За такву бахатост наш народ каже – што је тиква празнија то је безобразнија“, рекао је министар Вулин.