Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Нема изласка из економске кризе и социјалне беде док је Вучић на власти! (ВИДЕО)

0
Фото: СРС

Фото: СРС

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ обишао је у понедељак, 21.марта центар Сурчина, где је разговарао са окупљеним присталицама.

Фото: СРС

Фото: СРС

Грађани су се пожалили др Шешељу да ниједна власт након радикалске није улагала у развој и инфраструктуру општине Сурчин.

Лидер радикала је изјавио да су тренутно на власти неспособни, корумпирани и нестручни кадрови које што пре треба променити.

Фото: СРС

Фото: СРС

Српски радикали нуде власт поштених, озбиљних, способних и храбрих људи и спремни су да мењају власт, не само у Сурчину, већ и у целој Србији.

Шешељ је посебно нагласио да је неопходно што пре зауставити пропадање Србије, које траје већ 16 година и постаје све израженије под напредњачком влашћу.

Фото: СРС

Фото: СРС

Шешељ је позвао присталице на велики митинг пркоса, слободе, поноса и достојанства, који се одржава 24. марта у 17 часова на Тргу Републике у Београду.

На том митингу ће се протестовати против НАТО бомбардовања Србије, против приближавања Србије НАТО пакту и Европској унији, против драконске казне која ће бити изречена Радовану Караџићу и против тешке економске кризе и социјалне беде из којих нема излаза док је Вучићев режим на власти.

Извор: Србин.инфо, СРС