Прочитај ми чланак

САВИН за СРБИН.ИНФО: НАТО, Сорош и либерали су највећи непријатељи Русије и Србије

0

„Наш главни непријатељ јесу атлантисти, односно западна цивилизација која жели да влада светом путем глобализма и неолиберализма”, рекао је Савин, одговоривши на питање новинара Србин.инфо ко је највећи противник евроазијзма у свету и на Балкану.

Леонид Савин, директор администрације Евроазијског покрета из Москве, говорио је на трибини у Српском културном центру Ћирилица у Београду поводом отварања представништва ове организације у Србији.

Он је представио историјат Евроазијског покрета, активности које је та организација већ спроводила у Србији и даље планове. Према његовим речима, Међународни евроазијски покрет у Србији ће пре свега обављати културне и образовне активности, али радити и на економском повезивању.

Том приликом је Савин и одговаравши на питања новинара Србин.инфо, подвукао да су највећи непријатељ евроазијства у свету и Балкану атлантисти који желе путем глобализма и неолиберализма да завладају планетом.

„Имајући у виду то, сви они који се труде да остваре такве идеје и овде, на Балкану, као што су либерали, НАТО организације и НВО удружења које је основао Џорџ Сорош, у Србији, су наши највећи идеолошки и геополитички непријатељи ”, истакао је Савин.

На наше питање да ли ће се због тога Евроазијски покрет укључити и политичку борбу у Србији и учествовати на неким изборима, Леонид Савид је јасно одговорио да неће пошто су они идеолошка организација која пре свега прати политичке процесе:

„Наша делатност је усмерена ка друштвеном активизму, као и покретању и спровођењу културних и бизнис пројеката. Ми не учествујемо ни у Русији ни на једним изборима, тако да нећемо ни у Србији”, закључио је Савин.

Савин је, током гостовања у Српском културном центру подсетио окупљене да је ове године објављено српско издање књиге Мрежни ратови”, а да ће ускоро на српски бити преведено и штампано још неколико књига чији су аутори водећи људи Евроазијског покрета из Москве.

У Србији се од раније могу набавити и књиге “Четврта политичка теорија” аутора Александра Дугина и “Од шерифа до терористе” чији ја аутор Леонид Савин.

 

Иначе, у организацији Евроазијског покрета прошле године у Београду одржана Школа геополитике Александар Дугин, а наредних дана битће одржан и семинар на тему „Неконвенционални сукоби и неоружана средства рата”.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!