Прочитај ми чланак

Сандра Божић (СНС): Мариника и Ђилас прислушкивали Вучића, а Веља Невоља… ВИДЕО

0

- Мариника Тепић је, заправо доказала да су она и Ђилас директно они који раде за оне који су били налогодавци прислушкивања председника Србије, Александра Вучића, у Скупштини Србије је рекла посланик (кога издржава народ) Српске напредне странке (СНС), Сандра Божић.

А затим је још додала:

– Дакле, у силној жељи да одбрани Вељка Беливука и криминалне кругове којима очигледно, ако не припада сама, онда је њихова хероина, јер не знам шта би друго и како би другачије њено понашање могло бити растумачено, она је постала данас први потпрарол организоване криминалне групе тако што нам је саопштила, пре свега, да је председник Србије, Александар Вучић, био у прошлости прислушкиван, данас су и моје колеге Миленко Јованов, Владимир Ђукановић, реаговали у том смислу, и просто је изједначили јединицом за глупост и захвалили јој се што је потврдила да је бивша власт злоупотребљавала службе безбедности тако што је прислушкивала политичке противнике, а уједно, сви јој се овде захваљујемо заједно што је потврдила да је на контакту са до јучерашњим структурама МУП-а, које су очигледно и евидентно учествовали у прислушкивању председника Србије.

Да ствар буде још гора, Тепићева је свакако била на вези са налогодавцем, а ја се искрено надам и министарка, такође, ви се налазите у ланцу одлучивања оних који ће сутра са свим доказима изаћи пред јавност Србије и који ће правди привести оне који су, заправо налогодавци прислушкивања и они који су припремали, ја бих рекла слободно, и атентат на председника Србије.

Мариника је заправо имала одређени задатак. Који је њен задатак данас био? Ако некоме није јасно, то је да се ово прислушкивање и покушај напада на председника и његову породицу, сина Данила, брата Андреја, релативизује, тиме што је рекла да није прислушкиван председник Александар Вучић, већ да је прислушкиван био Вацић, екстремиста, како кажу српски десничар, Миша Вацић који је био под мерама, па је некако разговор Александра Вучића упао у тих 1572 пута, колико је прислушкиван.

Тај страшни Миша Вацић, десничар, и, како она каже, чини ми се од свега што је успела да спомене јесте да је имао некакво наоружање које није имао право код себе да држи, што свакако јесте за осуду, али ја не улазим даље у то да ли је Миша Вацић криминалац или није, јер бих свакако рекла да су криминалци они који су спаљивали Скупштину, они који су ногом улазили на врата Скупштине, ломили, палили, који су тражили да Србија се означи као геноцидан народ, геноцидна држава. Криминалци су сви они који су 619 милиона ставили у своје џепове, криминалци су сви они који су сарађивали и шуровали са нарко-клановима.

Маринику Тепић бих запитала исто тако да ли је и на који начин примила 200.000 евра, о којима смо данас имали прилику да чујемо и у јавности, од нарко-дилера и нарко-кланова у Србији и то скоро, не тако далеко?, упитала је на крају Божић.