Прочитај ми чланак

САНДА: Вучић дао све Албанцима БОШКО: СНС понижава овај народ

0

Посланик у Скупштини Србије и бивши председник ДСС Санда Рашковић-Ивић каже да је Александар Вучић у Бриселу испунио скоро све захтеве Албанаца а да ништа није обезбедио Србији.

dveri dss sanda bosko

Посланик у Скупштини Србије и бивши председник ДСС Санда Рашковић-Ивић каже да је Александар Вучић у Бриселу испунио скоро све захтеве Албанаца а да ништа није обезбедио Србији.

– Бриселским преговорима Косово добило позивни број,проширене надлежности,олимпијски тим…Србија добила самоукидање, а Вучић тапшање по рамену – каже она.

БОШКО О ВУЧИЋУ:

Дверу су у Новом Саду одржали конвенцију на којима се грађанима обратио председник те странке и председнички кандидат Бошко Обрадовић. Он је поново критиковао Александра Вучића због давање субвенција странцима објашњавајући лоше ефекте такве економске полирике.

– Добио сам писмо једне Новосађанке које ме је дубоко гануло и можда најбоље осликава Нови Сад данас. Целокупан инвестициони буџет Града 2016. године, СНС је потрошила да се додвори америчком газди, компанији Леар, која је захтевала да се новцем свих Новосађана комплетно опреми и изгради 3 хектара хале и да им се за свако радно место обезбеди по 20.000 евра, а они ће од тог новца платити закуп по привилегованим ценама и држати хиљаде новосађана по 12 сати на траци за минималац. Када потроше поклоњени новац и заробљене људе, никаква гаранција их не везује да се не спакују и оду на неко друго место јер ништа нису инвестирали. Хелена се у писму не жали на то, она указује да су и та радна места искључиво намењена члановима СНС и да она са вишом школом, самохрана мајка нема начина да исхрани и школује дете.

Е, то је пораз, понижење овог народа. Зар не мисли ова власт, Александар Вучић који Србе зове друштвом незнања и нерада, да и Хелена, самохрана мајка уз 5000 евра субвенције и добар бизнис план могла да створи себи и своме детету достојанствен живот, држави редовно плаћа обавезе и за коју годину отвори још неко радно место.

Вучић то не жели, он не ради за народ, него за стране компаније, а план је да сви будемо робови и надничари на сопственој земљи – истакао је Бошко Обрадовић.