Прочитај ми чланак

САНДА: Шешељ напада за рачун Вучића ШАРОВИЋ: Знамо шта боли Санду! (ВИДЕО)

0

SANDA SAROVIĆ

Председница Демократске странке Србије (ДСС) Санда Рашковић Ивић, изјавила је да Војислав Шешељ ради оно што је увек радио – прави неред у опозицији и напада је на рачун власти.

„То је радио и мом оцу да би учинио пријатност Милошевићу, а сада то ради за рачун Вучића“, рекла је Рашковић Ивић листу „Политика“ и истакла да бирачи ДСС и СРС нису потпуно из истог корпуса.

„То су људи који можда имају исте ставове о НАТО и ЕУ, о питањима Космета, али је то ипак друга публика, једни гласају за Шешеља, а други за нес“ , рекла је она.

Код Шешеља има једна мрвица страха да неки људи не приђу ДСС и не окрену му леђа, истакла је Рашковић Ивић.

Потпредседник Српске радикалне странке Немања Шаровић одмах је одговорио на ставове председнице ДСС Санде Рашковић-Ивић, за београдски лист Политику, за који је изјавила да СРС напада опозицију за рачун Александра Вучића.

Шаровић је објаснио да ДСС и Двери управо раде оно за шта оптужују радикале.

– Једино чиме се Двери и ДСС баве је прљава кампања против нас. Све то за шта оптужују СРС, да нападамо опозицију за рачун Вучића, заправо раде Двери и ДСС. Сандина данашња изјава је управо доказ тога, а разлог је више него јасан. СРС има масовну подршку грађана Србије и за разику од њих, који сваког дана у својим просторијама држе конферејнцију за медије пред три човека, ми свакога дана имамо скуп пред више хиљада људи – каже он.

Шаровић је подсетио да је на јучерашњем скупу СРС у Сомбору било 5.000 људи, као и на велике скупове у Београду, Пироту, Зајечару.

– Сутра имамо митинг у Чачку, у 17 сати, у великој сали Дома културе – каже Шаровић.

Он каже да СРС озбиљно ради на рушењу садашњег режима Александра Вучића, да народ на терену пружа подршку радикалима, и да је то оно што „боли ДСС и Двери“.

– Сваки дан обилазимо Србију и радимо на рушењу напредњачког режима. Немамо ни времена ни жеље да се бавимо Дверима и ДСС-ом – казао за београдски портал Правда, Шаровић.

Извор: Фонет, Правда