Прочитај ми чланак

СAМИ СЕ УВЕРИТЕ Преко Гугл мапа дефинитивно раскринкан измишљени атентат на Вучићa

0

Сваки човек који можда и даље верује у измишљену причу да је неко поставио оружје у близини куће родитеља Aлександра Вучић у Јајинцима и с тим оружјем планирао да изврши атентат на српског премијера, уз помоћ интерактивних Гугл мапа можете се сами увери да је прича око атентата једна апсолутна лаж.

gugl-mapav8

Оружје је лоцирано у шуми у Јајинцима, удаљено око 30 метара од скретања (скретање из Булевара ослобођења ка шуми, на углу са Улицом Јакова Галуса) у улицу у којој се налази породична кућа Aлександра Вучића.

Како је саопштено, пронађен је ракетни бацач М80 познат као “зоља”, четири ручне бомбе (две офанзивне, две дефанзивне), 100 комада оружја муниције калибра 7,62мм, четири или пет метака за аутоматско наоружање и 15 метака непознатог калибра.

Зашто је измишљени атентатор у сандук (који још увек није приказан јавности) ставио “зољу” и метке, али не и пушку? Такође, будући да је саопштено да оружје потиче са босанског и хрватског ратишта, питање је да ли је оно уопште више функционално.

Надлежни органи никада нису саопштили да ли је пронађено оружје употребљиво или не.

Такође, нико нам није саопштио колико дуг се тај сандук уопште налази у шуми.

Није искључено да је неко једноставно с пута одлучио да баци своје старо оружје у забачену шуму, не слутећи да би то оружје једног дана могло да постане тема измишљеног атентата на Вучића.

Није искључена ни ситуација да је оружје намерно постављено на ту локацију како би Вучић могао још једном да измисли причу о атентату.

Даље, оружје је пронађено око 16 часова, а та вест је до медија стигла тек око 18 часова. Према речима министра Стефановића, полиција је информацију о оружју добила од грађана који су у близини пута “наишли на делимично маскирано наоружање”.

Aко су обични пролазници по дану успели да уоче делимично масикирано оружје, како тврде званичници, тај неки измишљени атентатор је био невероватно глуп.

Министар полиције је рекао да се оружје налазило на идеалној раздаљини за напад на колону возила, која би на том делу морала да успори због скретања.

Овако је режимсли лист “Курир” илустровао како је измишљени напад требало да изгледа.

aleksandar-vucic-jajinci-oruzje-atentat-pretnja-napad-sluzbe-zastita-fot-1477861247-1024393Дакле, колона возила успорава и скреће у улицу, нападач искаче из шуме и “зољом” напада колону, разбија блиндирани оклоп и убија премијера.

Можда у холивудском филму!

Прво, “зоље” су врло непрецизне.
Друго, питање је да ли су пронађене “зоље” уопште функционалне, будући да потичу са босанског и хрватског ратишта.
Треће, измишљени атентатор би морао да зна у којем тачно возилу се налази Вучић.
Четврто, измишљени атентатор би унапред морао да зна тачно кретање премијера на дан измишљеног атентата.
Пето, измишљени атентатор би морао да зна тачно када ће колона возила уопште доћи до скретања у улицу.
Шесто, измишљени атентатори би за координацију измишљеног напада морао да има осматрача на главном путу, док он стоји у шуми, чекајући да опали.
Седмо, улица из које је измишљени атентатор требало да пуца је осветљена уличном расветом.
Врло је важно напоменути да у кући у Јајинцима нико не живи. Вучић живи у гарсоњери у Београду, док његови родитељи живе на Врачару.

Сећате се да је Вучићев брат пре две године на дана када је брутално напао жандарме тврдио да је ишао код родитеља на ручак?

Дакле, питање је колико често Вучић уопште посећује кућу у Јајинцима. Измишљени атентатор би морао да зна тачно када Вучић планира да иде у Јајинце. То је готово немогуће знати унапред.

Најзад, поставља се питање како би измишљени атентатор побегао са лица места?

У уличици у којој је пронађено оружје има неколико кућица. Дакле, измишљени атентатор би данима, па чак и на дан извршења измишљеног атентата, морао да се крије од локалних мештана.

Измишљеног атентатора би у тој уличици морао да чега аутомобил за бег. Било би готово немогуће сакрити тај аутомобил од локалних мештана.

Измишљени атентатор би наишао на још један проблем са уличицом из које је требало да изврши измишљени атентат. Ради се о слепој улици која се на крају спаја са пешачком стазом. Како би измишљени атентатор уопште побегао са лица места, а да не буде ухваћен?

Aко и даље којим случајем верујете да је на Вучића могао бити извршен некакав атентат по филмском сценарију који нам је напредњачки режим сервирао, сами се “прошетајте” вируелним улицама и схватићете да је прича о атентату на Вучића можда највећа будалаштина коју сте икада чули.

Једина два логична сценарија

1. Многи грађани Србије код себе имају старо оружје са ратишта. Неки човек је једноставно одлучио да с пута у шуму баци своје старо оружје. Могао га је баци у неку другу шуму, али га је стицајем оклонисти бацио у шуму у Јајинцима. Напредњачки режим је на основу тога, без икаквог упоришта у чињеницама, развио филмски сценарио за измишљени атентат.

2. Неко је намерно бацио старо оружје у близини Вучићеве породичне куће како би Вучић, по ко зна који пута, могао да тврди да неко жели да га убије.