Прочитај ми чланак

РАЗОТКРИО ВУЧИЋЕВУ ИЗДАЈУ: Јеремић о издаји Космета, Српске, уласку у НАТО (ВИДЕО)

0

Председник Народне странке је рекао на Скупштини Народне странке у Сава центру, да је једина неспорна реалност у вези са Косовом и Метохијом то да што су косовски мит и косовски завет једна од три темељне тачке нашег националног идентитета, уз језик и писмо, као и духовност засновану на традицији Светосавља.

„’Разграничење’ би представљало не само губитак историјске територије, већ и губитак свеопштег суверенитета јер издајник који би то потписао, не би више могао да опстане ни на власти нити на слободи без директне патронаже и подршке из иностранства, која ће имати своју цену – прво развлашћење Републике Српске, а потом чланство у НАТО“, објаснио је Јеремић.

Председник Народне странке је навео и да је данас у Србији на власти примитивна камарила широког опуса делинквенције – од плагијатора до криминалаца.

„Друштвени талог данас су српски великаши, а на врху пирамиде бешчашћа је човек који се представља као господар живота и смрти, он је тужилац, судија, главни одговорни уредник медија, селектор, командант… Он поставља, смењује, хвали, грди, даје милостињу, прети… Умислио је да има право да тргује нашим достојанством, али и коренима нашег постојања. Њему би у неком уређеном систему било значајно ограничено бављење јавним послом, и то не само из очигледних, здравствених, разлога“, рекао је Јеремић.