Прочитај ми чланак

ПРОПАГАНДА ЗА ПРИМИТИВНЕ Маја: Фашистички напад Обрадовића на Ристичевића

0

Председница Скупштине Маја Гојковоћ осудила је данас напад посланика Двери Бошка Обрадовића на посланика Марјана Ристичевића.

Она је рекла да је тај напад фашистички.

Додала је да је Ристичевић брутално нападнут, да у га напали, газили и тукли и да он без обезбеђења не би успео да се извуче и преживео.

Она је показала Ристичевићев поцепани сако и рекла да тај сако представља грађане који су гласали за њега. „Ово може да настане само ако вас фашисти брутално нападну, газе и туку“, рекла је Гојковић.

Она је додала да он на маски има трагове крви и да је сада у амбуланти. Гојковић је позвала надлежне да реагују и кажу шта напад на посланика заиста значи и позвала ЕУ да да оцену о „фашистичком понашању посланика оличеним у Бошку Обрадовићу“.

„Позивам их да кажу какав је њихов став поводом овог бруталног напада на парламент и посланика Ристичевића“, рекла је Гојковић.

Она је рекла да су се такви призори виђени уочи доласка на власти Адолфа Хитлера.

„Молим медије да не прећуткују ово што се данас десило. Пред нама је питање шта следи даље“, рекла је Гојковић.

Она је рекла да ће се одлучно супротставити покушају блокаде скупстине.

Иза ње су на конференцији стајале посланице СНС.

Посланици Двери и њихове присталице на челу са Бошком Обрадовићем организивали су данас протест испред главног улаза у Скупштину Србије, а било је кошкања и гурања са посланицима владајуће колације и министрима који су долазили на седницу.