Прочитај ми чланак

Преглед штампе: Дачић и СПС преко Палме уцењују Вучића – стигао одговор

0

ВАЖНО!!! У току је организована акција на Yоутибе са циљем да се прекроји историја о српским жртвама усташког терора и о српском доприносу у борби против фашизма.

Наиме, медијска кућа „Центар” је већ други пут на удару цензуре због емисија у којима говоримо о хрватским злочинима над Србима у 20. веку, а овај пут нам је из „Јутјуба“ стигао допис да је емисија „Прелиставање штампе” санкционисана због преношења цитиране изјаве из „Вечерњих новости”, Министра одбране Србије, Александра Вулина, о страдању Срба у Другом светском рату западно од Дрине.

На каналу „Центар”, до даљнег, док траје жалбени поступак, нисмо у могућности да постављамо наше интервјуе, у вези друштвено-политичких догађаја, па ће они бити доступни нашим гледаоцима на каналу „Србин.инфо” под називом „Забрањени интервју” или „Преглед штампе”: .. Хвала на разумевању; и Бог вас све благословио – редакција Јутјуб канала „Центар” и „Србин.инфо”.

_________________________________________________________________

У емисији медијске куће „Центар”, „Преглед штампе”, коју воде и уређују Дејан Петар Златановић (гл. и одг. уредник Србин.инфо) и др Драган Петровић, једном недељно, без цензуре, прелистава се дневна штампа уз коментаре на најуактуелније друштвено-политичке догађаје.

Коментарисање дневне штампе је у појединим тренутцима било веома бурно, а поготово се распламсало када се повела реч о певању шовинистичких песама на заједничкој војној вежби војски Албаније, Хрватске и БиХ и притисцима Запада да ако Србија жели да уђе у ЕУ мора да раскине блиске односе са Русијом (00:05:00); као и због медијске хајке прорежимских таблоида на професора др Слободана Самарџића и састанку амбасадора САД, Кајла Скота, са народним посланицима режима и опозиције у Скупштини Србије (00:31:00) односно због улоге руске државе у одбрани српских националних интереса (01:16:45).

 

Емисија је снимљен у просторијама медијске куће „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд).

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!