Прочитај ми чланак

„Пратили смо терористу, побегао нам је кад је био код мајке“: Служба се распада…

0

"Служба одлично ради. Пратили смо терористу, али нам је побегао кад је био код мајке. Не знам да ли ће се Уједињене нације икада опоравити од фијаска који су претрпеле на гласању о Сребреници. Имаћемо проблеме са струјом јер због развоја и електричних аутомобила трошимо три пута више струје него пре. Све ове бесмислице изговорио је председник Србије за мање од 24 сата, такмичући се са самим собом у изговарању што је могуће веће лажи и бесмислице", каже председник Странке слободе и правде Драган Ђилас.

Председник ССП-а наводи и да нам се служба распада „што је и логично јер је воде разни Вулини, Гашићи, Орлићи“.

„Служи само за шпијунирање страних посматрача на изборима и опозиције, како српске тако и руске. Некада је служила за хапшење припадника Шарићевог клана, Јоце Амстердама, откривање убица Пуканића…“, каже Ђилас.

Он истиче и да се у Уједињеним нацијама нико не бави резолуцијом о геноциду, али да многи причају о председнику једне мале земље који се огртао заставом у сали као да је на фудбалском стадиону, а не на Генералној скупштини УН.

„Трошимо три пута више струје? Због невиђеног развоја и великог броја електричних аутомобила? Ма не, господине председниче, ми пре доласка Вас и СНС-а на власт нисмо ни имали струју, користили смо свеће и петролејке, уместо шпорета на струју имали смо пећи на дрва. Срећа наша па сте Ви дошли па је са Вама стигла и струја. Није проблем господине председниче у повећању потрошње струје, већ у распаду ЕПС-а што је последица смењивања стручњака и довођења послушника на чело овог система“, каже Ђилас.

Наводи и да је проблем у томе што Колубара није радила како треба ни пре новог продора воде у копове, а да ће тек сад бити катастрофа.

„Проблем је што је стање у термоелектранама изузетно лоше, што смо већ данима на увозу од скоро хиљаду мегавата, а ситуација ће бити јос тежа ако температуре буду високе и хидроелектране смање своју производњу. Проблем је, господине председниче у Вама и Вашим сарадницима, у незнању, лажима, крађи избора и продавању магле којим мислите да ћете моћи доживотно да варате овај народ. Варате се. Толико је лоше, толико проблема производите на дневној бази да тај модел, ред Пинка, ред РТС-а, ред претњи ратом, ред обећања и понеки лажни опозиционар кад затреба, неће моћи јос дуго да траје“, закључио је председник Странке слободе и правде Драган Ђилас.