Прочитај ми чланак

Позив на Национално окупљање – зашто гласати за број 4?

0

Једина истински нова вредност на српској политичкој сцени која се појавила у сусрет наступајућим изборима 17. децембра јесте изборна листа Национално окупљање – државотворна снага, која ће на републичким изборима наступити под редним бројем 4. Национално окупљање је много више од предизборне коалиције Српског покрета Двери и Српске странке Заветници, уз подршку групе истакнутих српских интелектуалаца на челу са проф. др Ратком Ристићем. Национално окупљање је формат који превазилази једне изборе, једну странку или лидера. Национално окупљање надилази поделе на власт и опозицију, левицу и десницу, садашњи и бивши режим, и позива на саборност свих оних којима је Србија на првом месту, а не ЕУ или било шта друго.

 Формирајући Национално окупљање Заветници и Двери су показали на делу да им је стало до укрупњавања и уједињавања патриотских и државотворних опозиционих политичких снага у Србији. Само на тај начин можемо постићи бољи изборни резултат и остварити већи политички утицај после избора. Само на тај начин Национално окупљање може постати пресудан чинилац за формирање будућих власти на свим нивоима: од републичког, преко покрајинског до локалног. Само на тај начин српски родољуби могу добити гаранције да ће имати утицај у будућој Влади Србије који ће спречити било какву трговину националним и државним интересима. Без Националног окупљања то не можемо учинити. 

  Национално окупљање гарантује одбацивање француско-немачког ултиматума о признању лажне државе Косово и борбу за одбрану и очување Косова и Метохије у саставу Србије. Национално окупљање гарантује подршку Републици Српској и свим Србима у региону и расејању. Са нама је загарантовано НЕ санкцијама Русији и НЕ чланству у НАТО-у. Ми ћемо преиспитати досадашњи пут Србије у ЕУ по сваку цену и окренути се билатералној сарадњи са свим државама и међународним организацијама које желе да сарађују са нама на равноправним основама и у обостраном интересу, а пре свега онима који нису признали тзв. косовску независност и са којима имамо добру економску сарадњу. Када се ми будемо питали Србија неће бити колонија, а страни западни амбасадори неће одлучивати у Србији уместо нас грађана Србије. О свакој кључној националној и државној теми одлучиваће народ на референдуму, а не било која власт или странци.   

Национално окупљање доноси коперникански обрт у економској политици. На прво место државне пажње уместо страних банака, страних трговинских ланаца и страних корпорација уопште долазе домаће банке, домаћи привредници и домаћи пољопривредници. Уместо што се у последњих 15 година, од Млађана Динкића до Синише Малог, 93,5% укупних државних субвенција давало страним компанијама – убудуће ће тај однос бити обрнуто пропорционалан у корист домаћих фирми. Наш циљ је замена увоза домаћом производњом и подршка извозу домаћих производа домаћих компанија. Све што је домаћи економски интерес иде у први план, а интереси странаца у други план. Ово се посебно односи на очување наших највећих природних и привредних ресурса у нашим рукама. Ми смо за еколошки патриотизам и одбрану наше воде, земље и ваздуха који морају остати у функцији нашег домаћег развоја и здравља становништва. 

    Национално окупљање је српски суверенистички одговор на велику политичку и економску кризу. Ово је програм новог српског суверенизма који ће бити примењен у свим друштвеним областима: од економског патриотизма, преко војне неутралности и безбедности до нове културно-просветне политике очувања духовног и националног идентитета. Он се посебно односи на одбрану породице и традиционалних вредности од свих модерних експеримената који воде разарању личности и заједнице. Заштита породице и борба против беле куге мора доћи на прво место у нашем друштву и држави. Суверенистичка политика данас побеђује широм Европе и света, а време њене победе и у Србији се приближило.

  Овај програм могу да изнесу и примене само нови људи у српској политици, који до сада нису били на власти. Потребну промену комплетног корумпираног политичког система у Србији не могу донети они који су до сада били његов учесник на власти. За то је потребна смена политичких генерација и да Србију поведу домаћини и патриоте са стручним референцама и без мрље у каријери. Ово није само позив да свој глас дате изборној листи број 4 која вам доноси суверенистичку политику и гарантује остварење главних националних, државних и економских интереса Србије, већ и позив да постанете део Националног окупљања као нове државотворне снаге која ће бити дугорочни политички фактор на српској политичкој сцени после избора 17. децембра. Постаните део великих политичких промена које долазе и нове политике српског суверенизма која мења садашњу колонијалну управу! Посебно се обраћамо младим људима и младим родољубима у Србији данас, новој уједињеној омладини српској која представља покретачку снагу Националног окупљања! Потребна нам је ваша помоћ и подршка да би Национално окупљање постигло ове циљеве због којих смо се сабрали! До победе 17. децембра!

Аутор је један од носилаца изборне листе број 4: МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ – БОШКО ОБРАДОВИЋ – НАЦИОНАЛНО ОКУПЉАЊЕ – ДРЖАВОТВОРНА СНАГА – Српска странка Заветници – Српски покрет Двери.