Прочитај ми чланак

После Вучићевог „дечко“, стигао му одговор: Вучићу, ниси ти брижан, ти си плачљив!

0

Професор Правног факултета у Новом Саду, Бојан Пајтић, одговорио је председнику Србије Александру Вучићу, који је на данашњој конференцији за медије коментарисао његову изјаву за портал Нова.рс, рекавши да није тачно да је, како то Пајтић тврди, нервозан због пада рејтинга, већ "брижан".

Председник Србије Александар Вучић коментарисао је на данашњој конференцији за медије изјаву Бојана Пајтића дату порталу Нова.рс. Он је на Пајтићеву констатацију да је све нервознији и да му пада рејтинг, рекао да то није тачно и да истраживања показују другачије резултате.

Фото: Јутјуб

„Чујем да ме је Вучић данас прозивао. Тврди да није тачно да је, како сам рекао – нервозан, него је брижан. Ради се о терминолошком неспоразуму. Наиме, за оног ко, као он, лако бризне у плач се не каже да је брижан, него да је плачљив. А самим тим је и нервозан“, кратко је поручио Пајтић у разговору за Нова.рс.

Његову изјаву је најпре прокоментарисала премијерка Србије Ана Брнабић, која је рекла да су Пајтићеве тврдње „смешне“.

„Ако вам је тежак дан, ево нешто да вас насмеје. Заиста за сваку препоруку! Озбиљно забавно штиво – жанр негде између сци-фи и комедије. Похвале за тајкунску Нову и молба да само наставе са овако озбиљним саговорницима и анализама! Свима нам је потребно мало смеха“, написала је Брнабић.

После тога, одговорио је и Пајтић.