Прочитај ми чланак

ПОЛИЦАЈЦИ СЕ ПРИКЉУЧУЈУ: ПСС позвао своје чланове да се придруже протестима

0

Руководство репрезентативног Полицијског синдиката Србије донео је одлуку да се овај синдикат придружи протестима “1 од 5 милиона”.

Како су навели у саопштењу, грађани и полицајци, сви припадници МУП Србије, дужни су да се изборе за поштовање закона у Србији.

„Заједно морамо да спречимо да се закони крше управо од оних који су дужни да их поштују, као што су појединци из врх МУП Србије“, поручили су.

Управни одбор Полицијског синдиката Србије такође је донео одлуку, након противзаконите одлуке министра Небојше Стефановића да нам се отме репрезентативност, да од понедељка 11. марта 2019. године започну свакодневне протесте испред седишта МУП на Новом Београду, у трајању од 12 до 15 часова.

„Желимо на овај начин да укажено на непоштовање закона од стране врха МУП Србије и тражимо преиспитивање одлуке да нам се узме репрезентативност, те да се ово решење прогласи ништавним. У име готово 12.000 чланова ПСС дужни смо да се изборимо за њихову одлуку да поверење пруже Полицијском синдикату Србије, као организацији која ће се борити за њихова радна и материјална права“, рекао је Вељко Мијаиловић (на слици), председник Полицијског синдиката Србије.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!